Ajuda’ns a seguir apropant l’empresa a les escoles d’arreu de Catalunya.

Gràcies a la teva participació podrem aconseguir

  1. Nous ponents. Ets una empresa o entitat empresarial que busca una dimensió pública de compromís amb el seu entorn? Amb Escola i Empresa tens l’oportunitat d’apropar i donar visibilitat a l’empresa al món social i educatiu.
  2. Diversificació territorial. Amb el teu suport el programa arribarà amb més intensitat a territoris on ara és menys conegut.
  3. Connexió territorial-empresa. Dona a conèixer al jovent que s’està formant el potencial de creixement professional que tenen a prop i les empreses que els el proporcionen.
  4. Xarxa empresarial. Posa en valor la realitat empresarial del territori proper a l’alumnat i els centres d’ensenyament, iniciant un diàleg de col·laboració.

Vols saber-ne més?

Mira què en pensen alguns dels nostres ponents

Mireu els vídeos de testimonis

FAQS

Si tens qualsevol consulta, no dubtis en contactar-nos:

 escolaiempresa@femcat.cat

93 655 58 09


Col·laborar amb el programa té encara més avantatges. Des de l’1 de gener de 2020, les donacions personals podran recuperar fins el 80% de l’aportació deduint els donatius en la declaració de la Renda. En el cas de les donacions d’empreses les deduccions podran ser de fins el 40%. Consulta la llei 49/2002.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial