El passat dia 27 de gener el programa de la ràdio Lleida UA1 “Un dia més” dirigit per en Jordi Sebastià, va tractar el tema del foment de l’esperit emprenedor. Es va parlar del Programa Escola i Empresa on hi van participar la Marisa Benítez, del departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de GlobaLleida, i la Laura Rius, directora tècnica de FemCAT, amb la presència d’Òscar Ortega, ponent habitual de les xerrades a centres de Lleida. També hi va participar Pere Manzanares, de l’Institut Guindàvols, així com dos futurs ponents lleidatans al programa, el Ricard Vizcarra i el David Vara.

Durant el programa es va parlar de la labor desenvolupada per Escola i Empresa des del seu naixement el 2009, així com dels reptes pel futur per les noves generacions. Aquí podeu escoltar la tertúlia entre els participants del programa de Lleida UA1:

 

Foment Emprenedoria

Entre altres coses s’ha parlat de la creació d’empreses i el jovent, quina és la predisposició de les noves generacions pel que fa a quest tema. Tant Global Lleida com FemCat fan un especial èmfasi en fer-los veure la importància de la petita i mitjana empresa en la creació de llocs de treball a Catalunya, ja que són aquestes les que creen la major ocupació al territori.

Captures d’algun moment de la tertúlia amb els ponents:

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial