El passat dia 27 de gener el programa de la ràdio Lleida UA1 “Un dia més” dirigit per Jordi Sebastià, va tractar el tema del foment de l’esperit emprenedor. Hi van participar tant Escola i Empresa com Global Lleida, amb la presència d’Òscar Ortega, ponent habitual de les xerrades, i Laura Rius, directora tècnica de FemCat.

Durant el programa es va parlar de la labor desenvolupada per Escola i Empresa des del seu neixement el 2009, així com dels reptes pel futur per les noves generacions. Aquí podeu escoltar la tertúlia entre els participants del programa de Lleida UA1:
 

 


 
 

Foment Emprenedoria

 
Entre altres coses s’ha parlat de la creació d’empreses i el jovent, quina és la predisposició de les noves generacions pel que fa a quest tema. Tant Global Lleida com FemCat fan un especial èmfasi en fer-los veure la importància de la petita i mitjana empresa en la creació de llocs de treball a Catalunya, ja que són aquestes les que creen la major ocupació al territori.

Captures d’algun moment de la tertúlia amb els ponents:

Col.laboradors

EduCaixa Ajuntament de Barcelona Barcelona Activa Fundació Barcelona - Formació professionalConsorci d'Educació de Barcelona Barcelona Global Agència de Desenvolupament del Berguedà Global Lleida Fundació Escola Emprenedors Fundació Roca i Galès