Sessió Escola i Empresa online-virtual: guia del professorat (consulta el lligam).

 

Descarregueu el Paquet escola i empresa per Moodle (recomanat) 

En aquest fitxer hi podreu trobar un PDF amb el manual d’instal·lació, el paquet per pujar-lo al Moodle de la versió 3.9, el paquet per a les versions de la 3.5 fins la 3.8 (el mateix) i el plugin d’H5P que permet utilitzar el vídeo interactiu en les versions 3.5 – 3.8.

 

Si no sou usuaris de Moodle:

  • Carpeta 1: Accedeix al qüestionari per saber quantes coses saps sobre el teixit empresarial català.
  • Carpeta 2: Ara que ja saps més coses sobre el teixit empresarial català, ha arribat el teu torn… Tria un objecte, fes-li una foto, penja-la i pensa quantes empreses creus que han intervingut perquè hagi arribat a les teves mans. Ves a l’activitat.
  • Carpeta 3: El paper higiènic és un dels objectes que més trobem a faltar quan no en tenim. Des de la matèria primera fins que arriba a les teves mans hi intervenen moltes empreses, directa i indirectament. Acompanya a la nostra protagonista, la Greta en el viatge d’un producte quotidià i coneix testimonis reals d’empresaris i empresàries que formen part de la història. Ves als vídeos.
  • Carpeta 4: I ja has arribat a la darrera activitat online del programa! Un cop recorreguts tots els materials online, et proposem respondre un breu qüestionari sobre els sectors relacionats amb l’objecte que has triat a la segona activitat.

 

Habilitats:

Completeu l’experiència online amb clips de testimonis reals sobre les habilitats de la persona empresària. Consulteu el nostre Instagram:

@escolaiempresa

Atenció!

Recordeu que demanant una sessió al programa a través del nostre formulari d’inscripció (tant presencial com online) habilitat al web del programa (aquí) us podreu trobar i conversar amb el testimoni real d’una persona empresària. 💬

 

Col·laboradors

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Cambra de Terrassa Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial