Avui en Xavier Ferré Cap de Vendes Nacionals i Internacionals, Màrqueting i Enoturisme del Celler Mas Vicens ha estat l’encarregat de dur a terme una sessió doble del programa Escola i Empresa al centre Mare de Deu del Carme de Tarragona.

Una de les sessions ha anat adreçada als alumnes de 1r i 2n del Grup mixt de cicle formatiu Administratiu i l’altra als alumnes de 1r de Batxillerat i del C.A.S. Un total de 60 alumnes han gaudit del contingut de la sessió, han estat atents i participatius, s’han interessat per les inquietuds i obsessions d’en Xavier , que d’una manera molt propera i entre tots i totes han definit les habilitats que defineixen a un bon emprenedor i han desmitificat la figura de l’empresari. S’han tret conclusions molt profitoses i han sorgit preguntes molt intel•ligents per part dels alumnes, els professors estaven sorpresos de l’alta participació i han sortit contents i encoratjats de les sessions.

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial