Aquest més de març les xerrades organitzades per FemCat sota el programa Escola i Empresa han continuat a terres de Lleida. Avui el centre de rebuda ha estat estat el Col.legi Claver de la pròpia capital. El senyor Jaume Alsina, director del Grup Alimentari Guissona, ha conduït les dues sessions per els alumnes de 1r de batxillerat del centre.

El Grup Alimentari Guissona és un grup empresarial fundat fa més de 50 anys al mateix poble de Guissona i que ha crescut fins arribar a la xifra actual de més de 4000 treballadors, la pràctica totalitat dels quals són a la mateixa vil.la de Guissona.

Alsina ha explicat la història de l’Àrea de Guissona desde els seus començaments com a ramaders fins a arribar al que són ara, un grup empresarial que controla desde la producció fins a la distribució, amb una aspiració clara d’oferir la millor qualitat al preu més competitiu. També ha destacat que una de les claus més importants és aconseguir un equip ideal de persones que t’acompanyi en totes les etapes de l’empresa.

 

 

 

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial