Aquesta setmana un dels ponents amb més veterans del programa Escola i Empresa, Josep Maria Campi, s’ha desplaçat fins a La Salle de Reus per fer una sessió del programa. Campi és fundador i director general de Miasi, una empresa que va començar fabricant pigments però que finalment s’ha assentat en el camp de la distribució i la logística.

Aquest precisament és un dels punts que més ha destacat el ponent, que no es pot preveure mai quin serà el desenvolupament d’una empresa. Els períodes de crisi és un cas clar on la majoria d’empreses han de reinventar-se per sobreviure, però no només, també en períodes de bonança és bon moment per endegar nous projectes i canvis que t’ajudin a adaptar-te al futur.

De la mateixa manera, les oportunitats, ha explicat Campi, sorgeixen quasi sempre de manera inesperada, i si es té esperit emprenedor, s’han d’agafar al vol i aprofitar-les. Difícilment es comença amb una simple investigació prèvia i executant una idea, moltes vegades les empreses sorgeixen d’oportunitats que no s’havien ni plantejat en un primer moment i que, un cop implementades, s’han convertit en l’activitat principal d’aquestes, com és el cas de Miasi, pivotant de fabricant a distribuïdor.


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial