Els alumnes de 1er de Batxillerat del Col·legi Bon Salvador han rebut avui la visita virtual del ponent Albert Campabadal, vicepresident del Grupo SIFU, que és una empresa dedicada a la prestació de “Facility Service” i amb una plantilla de 4500 persones, de les quals el 89% tenen algun tipus de discapacitat.

L’Albert ha realitzat una exposició molt amena i activa on ha destacat sobretot la importància de tenir el millor equip de professionals i persones per poder donar els millors serveis. També ha donat molta importància a conèixer bé al client al que vols arribar i utilitzar els canals adequats per arribar-hi, conèixer la competència, i renovar-se i adaptar-se constantment.

Els alumnes han estat molt participatius comentant les habilitats d’un empresari/a, i han fet preguntes molt interessants, però sobretot s’han interessats per saber la seva visió sobre la por al fracàs, i l’Albert els ha dit que qui no fa res no fracassarà mai, però no fer res ja és el major fracàs.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial