Oriol Guixà, president i conseller delegat de la Farga, ha dut aterme avui una doble sessió del programa Escola i Empresa al col·legi Escorial de Vic. La Farga, fundada fa 200 anys, és una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza semielaborats de coure i els seus aliatges pels mercats elèctrics, envasos metàl·lics, ferroviari, conductors per la mitja, alta i molt alta tensió, tubs, automoció, massissos i conductors especials.

Davant 42 i 31 alumnes de 1er de Batxillerat i de 4art d’ESO, respectivament, Guixà ha explicat la importància de l’empresa en la societat -és a tot arreu- i la història i funció de la companyia que lidera. “L’essència de l’empresari és tenir iniciativa i assumir risc”, ha indicat Guixà, que també ha destacat la “transformació” que han d’anar fent les empreses “per ser útils i per sobreviure”.

Col·laboradors

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Cambra de Terrassa Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial