Oriol Guixà, president i conseller delegat de la Farga, ha dut aterme avui una doble sessió del programa Escola i Empresa al col·legi Escorial de Vic. La Farga, fundada fa 200 anys, és una empresa metal·lúrgica que fabrica i comercialitza semielaborats de coure i els seus aliatges pels mercats elèctrics, envasos metàl·lics, ferroviari, conductors per la mitja, alta i molt alta tensió, tubs, automoció, massissos i conductors especials.

Davant 42 i 31 alumnes de 1er de Batxillerat i de 4art d’ESO, respectivament, Guixà ha explicat la importància de l’empresa en la societat -és a tot arreu- i la història i funció de la companyia que lidera. “L’essència de l’empresari és tenir iniciativa i assumir risc”, ha indicat Guixà, que també ha destacat la “transformació” que han d’anar fent les empreses “per ser útils i per sobreviure”.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial