L’Escola Arrels Blanquerna de Badalona ha rebut la visita de Tània Caballé, que feia avui dues xerrades dins el programa Escola i Empresa. Caballé és la fundadora d’Avantgarde, una empresa que es dedica a crear regals d’empresa artístics de qualitat per altres empreses.

Caballé ha fet un repàs a la seva trajectòria per mostrar als alumnes que de les circumstàncies vitals també en poden sorgir empreses, no necessàriament s’ha de tenir la idea des del principi, el que cal és saber aprofitar les oportunitats i estar el millor preparat possible quan aquestes arriben. El poder gestionar els seu propi temps d’una manera independent és una de les coses més positives segons Caballé. D’altra banda també ha destacat que perquè una empresa sobrevisqui avui dia ha de tenir molta capacitat per reinventar-se sovint, ja que l’entorn i la competència cada vegada evolucionen de manera més ràpida.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial