Avui 28 alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Assís de Premià de Mar s’han trobat amb en David Marín, Conseller Delegat d’Inaccés Geotècnica Vertical, empresa especialitzada en la consolidació i estabilització de terrenys i talussos, per a la protecció contra els despreniments, esllavissades i allaus de neu.

En aquesta sessió s’ha denotat la bona preparació dels alumnes i el seu coneixement de l’empresa en la societat a través de les seves preguntes. Així, el ponent ha optat per posar molt d’èmfasi en com la situació actual de pandèmia ha pogut afectar a diverses empreses i com, per exemple, la seva empresa ha hagut de reaccionar per adaptar-se. Aquesta reflexió ha donat peu a parlar de quines habilitats creu l’alumat que han de tenir les persones empresàries per fer front a aquestes situacions, com ara: lideratge, flexibilitat, presa de decisions, perseverança, etc.

Per acabar, l’alumnat ha reflectit el seu interès, comentaris i dubtes en un torn de preguntes força animat que ha conclòs una molt bona sessió.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial