Ignasi Rafel, fundador i director de Talman Group, una empresa de captació de talent amb més de 12 anys d’experiència en el sector, s’ha acostat a Sabadell per dirigir una sessió d’Escola i Empresa. Ignasi Rafel ha dialogat amb els alumnes de 1r de batxillerat del centre, que han pogut dirigir-li tot tipus de preguntes sobre qüestions relacionades amb l’emprenedoria.

Rafel ha explicat que una de les coses claus que determina l’èxit d’una empresa és la captació de talent, aconseguir que aquest talent se senti valorat, i que pugui desenvolupar les seves capacitats dins l’equip. De la mateixa manera, el talent no ho soluciona tot, i una altra cosa que s’ha de tenir molt present és la necessitat de tenir una formació sòlida i no deixar mai de formar-se. Ja sigui en noves capacitats o aprenent llengües.

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial