L’última xerrada de l’any d’Escola i Empresa ha estat a Badalona, pels alumnes de 1r de batxillerat de l’Escola Garbí Pere Vergés. La sessió ha tingut com a ponent el senyor Tomàs Naranjo, director de l’empresa Kelonik, especialitzada en instalacions i tecnologia cinematogràfiques, líder a España i Brasil en aquest tipus de serveis.

Naranjo ha parlat sobre els reptes que tenen els empresaris avui dia, amb tota la tecnologia i els costums dels usuaris canviant constantment, i la necessitat d’adaptar-se. En el seu sector a més, la crisi ha afectat fortament un gran nombre d’empreses, i els espectadors a les sales de cinema han anat caien any rere any, fins a deixar tocat de mort el propi sector. Tanmateix, la seva visió és optimista ja que el que s’ha de fer és trobar la manera en que els espectadors tornin a estar motivats per viure experiències diferents a les sales de cinema, i creu que això comença a aconseguir-se.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial