Trenta alumnes de primer i segon de Batxillerat de l’Escola GEM, a Mataró, han rebut en Joaquim Serrahima en una sessió d’Escola i Empresa per apropar el món de l’emprenedoria als i les joves. El Dr. Serrahima, llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, es va especialitzar en Gestió Hospitalària i té una llarga trajectòria en la direcció de diversos centres hospitalaris. Actualment és el President de la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual – Fundació Catalonia Creativa.

Durant la sessió, el ponent ha exposat la importància de les empreses en l’àmbit social i el gran impacte que tenen en la realitat de les persones amb les quals treballen. De fet, en el col·loqui dinàmic entre alumnat i ponent, s’han exposat les característiques d’aquest sector de l’emprenedoria on l’objectiu és aconseguir el somriure de les persones per les quals treballen. L’alumnat s’ha mostrat sorprès i agraït de conèixer un altre vessant del corrent emprenedor.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial