El programa Escola i Empresa ha seguit aquest setmana amb la participació de Martí Casamajó, director de l’àrea de Barcelona de l’empresa de consultoria Everis i soci de Barcelona Global, que ha xerrat distesament amb els alumnes de l’INS Lluis Gonçaga, a la localitat de La Garriga. Everis és un de les empreses de consultoria més importants del món, amb prop de 13.0o0 treballadors repartits per tot el món.

Casamajó ha explicat que el que li motiva de la seva feina és que cada dia és diferent i li planteja nous reptes. Gràcies a això i a estar rodejat d’un equip amb molt de talent porta quasi 20 anys evolucionant i millorant professionalment dins de l’estructura Everis. Per Casamajó, una de les claus que ha portat la seva empresa a assolir auqest tamany és la honestedat amb la que tracten els seus clients i treballadors. Sense aquesta premisa, segons ell, és impossible crear negocis que durin en el temps.

 


Altres visites

Col·laboradors

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Cambra de Terrassa Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial