L’Escola Pia Sant Antoni ha rebut la visita d’Anna Gener, que debutava com a ponent del programa Escola i Empresa. Anna Gener, directora de l’empresa de consultoria immobiliària Aguirre Newman i sòcia de Barcelona Global, ha xerrat durant una hora amb els alumnes de 1r de batxillerat del centre.

Gener ha explicat d’una manera entendora quin és el servei que una empresa de consultoria com la seva aporta a la societat i a les empreses que amb les que treballen. Així mateix, ha explicat com és el dia a dia dins l’empresa, els rols directius i com una de les coses més important perquè tot funcioni adequadament és que tot l’equip estigui coordinat i motivat per assolir els reptes que es plantegen com a empresa. D’altra manera, amb un equip que no treballi còmode i d’acord amb els valors de l’empresa, difícilment aquesta assolirà l’èxit.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial