Aquesta segona setmana de febrer ha acabat amb una xerrada a l’Escola Pia Sant Antoni, on ha fet el seu debut com a ponent Roger Brumwell, en una sessió pels alumnes de 4t d’ESO del centre. Brumwell és el director de Tax/Legal Barcelona, una empresa que assessora altres companyies internacionals que volen establir-se a Barcelona en termes legals i normatius.

Brumwell ha explicat com la seva empresa “ven” confiança, ja que el seus clients confien en ells per poder establir-se amb totes les garanties legals per començar a operar, un procés que comenta “no és tan senzill com sembla”. Així mateix ha destacat les dificultats que tenen a la seva empresa per trobar gent amb les aptituds necessàries i que parli anglès, i ha recomanat als alumnes l’aprenentatge de llengües, i especialment l’anglès, com un “must” pel temps en què vivim.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial