Avui els alumnes de 4art d’ESO de l’Escola Sant Lluís Gonçaga de La Garriga han rebut al ponent Ramon Sagalés, de l’empresa que porta el seu mateix nom, Sagalés, una empresa que dona servei en el transport de persones entre d’altres, i que va ser fundada al 1641 oferint uns serveis força diferents als actuals.

La sessió ha començat amb l’explicació dels canvis que ha anat vivint l’empresa al llarg dels anys i de la seva experiència personal com a empresari. En Ramon ha fet participar als alumnes amb la pregunta de com haurien de ser els bons líders, i han arribat a la conclusió de que l’important és no imposar o exigir les coses, sinó arribar a un consens i tenir en compte a l’altra persona a l’hora de prendre decisions.

També ha sortit alguna reflexió sobre la situació de les empreses en aquest temps tant difícils, on la Covid ha fet trontollar el món empresarial,  i el ponent ha destacat tres factors per poder sortir-se’n: el primer, construir sinèrgies amb altres empreses per fer front comú i més fort, el segon, rodejar-se de bons professionals, i el tercer, adaptar-se i crear noves dinàmiques.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial