Trenta alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Mare de Déu de la Mercè FEDAC Sant Andreu, Barcelona, han rebut a la Sandra Llavina en una sessió d’Escola i Empresa per apropar el món de l’empresa a les joves. La Sandra, amb una llarga trajectòria en el món automobilístic i sent actualment empresària de concessionaris a Barcelona i el Baix Llobregat de Toyota i Lexus, a la vegada que la Gerent de Toyota Team’s Motor, Lexus Barcelona i Kinto Barcelona ha exposat en una dinàmica sessió el món de l’emprenedoria.

A la sessió ha predominat l’interès dels joves per l’àmbit de l’emprenedoria en el context de canvis actual. En aquest sentit la Sandra ha remarcat la necessitat de tenir visió de futur malgrat les circumstàncies, per així poder dur a terme els projectes tot adaptant-los als canvis. La sessió ha acabat amb una animada ronda de preguntes on la Sandra ha animat a les joves a posar passió en allò que els hi agrada.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial