Escola i Empresa ha visitat per primera vegada el centre Fedac Sant Narcís de Girona.

Al voltant dels 50 alumnes de 4t d’ESO han participat a la xerrada d’Escola i Empresa. L’Empresari Xim Raurich, Conseller Delegat de Grup Tramuntana, ha estat l’encarregat de dirigir la xerrada.

En Xim els hi ha explicat la seva trajectòria professional, com va fer el canvi a l’empresa familiar , des dels seus inicis com a arqueòleg al Museu d’Arqueologia de Catalunya, passat pel grup Tramuntana, una empresa fundada pels avis, on es va iniciar al departament de RRHH fins a l’actualitat com a Conseller Delegat.

Durant la sessió han parlat sobre la importància de la RSC a les empreses, els hàbits diaris a la seva empresa. La sessió ha estat molt participativa, i els alumnes han fet moltes preguntes interessants al ponent.

Com anècdota, cal destacar a tres alumnes de la classe SG5 , tres nois que amb 16 anys molta il·lusió i iniciativa han creat una petita empresa de disseny gràfic i il·lustració de roba

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial