El curs escolar 2013-14 va arribant a la seva fi, però encara queden unes quantes sessions a complir pel programa Escola i Empresa, que es desenvolupa a través de la Fundació Femcat. Aquesta setmana el torn ha estat per Helena Guardans, directora de Sellbytel, així com membre de la plataforma Barcelona Global, que ha impartit una xerrada als alumnes d’Administració i Finances del centre. Sellbytell és una empresa amb més de 2000 treballadors a l’estat espanyol que ofereix serveis de venta i atenció al client per altres empreses.

Guardans ha parlat de mantenir sempre la il.lusió i els somnis per dur a terme els nostres projectes, així mateix, considera que per mantenir els valors d’una empresa al llarg del temps, el que s’ha d’aconseguir és que la gent que la integra s’impliqui al cent per cent amb el que fa.


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial