Raimon Ripoll,  soci-director de l’empresa de consultoria Deloitte a Espanya, ha visitat el centre Bernat el Ferrer, un habitual cada any del programa Escola i Empresa. Ripoll ha dut a terme uan sessió per alumnes de 1r de Batxillerat. Deloitte és una de les consultores més grans d’Espanya i del món, amb milers de treballadors arreu del món, i que es treballa en diversos sectors principalment per altres empreses.

Ripoll ha parlat de la necessitat de les empreses d’adaptar-se i saber veure els canvis que s’estan produint en la societat. Ha posat com a exemple la seva empresa, que actualment té un departament en gran creixement que és el de cyberseguretat, que tan sols fa 5 anys ni existia. A més a més s’han tractat els temes habituals, com les habilitats de l’empresari o les tasques del dia a dia que pot fer un directiu com ell.


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial