Avui, els alumnes de 2on de Batxillerat de l’INS Illa de Rodes han rebut virtualment a l’empresari Adrià Masip, que des del 2016 és el co-fundador de l’empresa Burgeon, dedicada a millorar la gestió mediambiental d’algunes empreses i Ajuntaments.

L’Adrià ha començat fent algunes preguntes a mà alçada per tenir més informació sobre els interessos del alumnes, i tenint en compte les respostes els ha introduït la importància de saber idiomes i en especial anglès, ja que vivim en una societat internacionalitzada i, cada vegada més, és un recurs primordial.

També ha posat molt èmfasis en l’elecció i desenvolupament dels estudis i coneixements necessaris per entrar al món laboral i/o ser emprenedor, els ha animat a que provin coses, tant en el món acadèmic com en el laboral, ja que així els serà més fàcil trobar el què realment els agrada i els pot ser d’utilitat pel seu futur.

I finalment, després de la interacció i preguntes dels alumnes, l’Adrià els ha dit que els anys dedicats a la vida laboral poden ser més de 30 i per tant és crucial passar-los fent allò que realment t’agrada i t’omple.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial