Un any més el programa Escola i Empresa ha visitat l’INS Ítaca, de Sant Boi de Llobregat. En aquesta ocasió ha estat Cristian Rovira, directiu del Grup Sifu i membre del seu accionariat, que s’ha desplaçat fins a l’institut per fer la sesssió amb alumnes de 1r de batxillerat del centre. El Grup Sifu és un grup empresarial dedicat als “facility services” per altres empreses. Una de les particularitats de Sifu és que quasi el 90% dels seus 4500 empleats són persones amb discapacitat.

Rovira ha parlat de la seva empresa però també de les tasques que han de fer els empresaris com ell, amb equips de milers de persones al seu càrrec. També hi ha hagut temps de debatre sobre el futur del treball, amb la previsible robotització de moltes de les feines que avui dia fan persones i que en un plaç de 20 anys segurament faran màquines.

 


Altres visites

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial