El programa Escola i Empresa ha participat per primera vegada a l’INS Jaume Huguet de Valls , l’encarregat de dur a terme la xerrada ha estat l’Adrià Garcés, co-fundador i gerent de Petits enginyers, empresa dedicada a organitzar activitats de ciència i tecnologia per a nens i joves mitjançant l’experimentació, raonament i diversió. L’Adrià ha fet una sessió doble, la 1ª ha estat amb 25 alumnes de 1r i 2on del cicle formatiu de grau mig d’Informàtica, i la 2ª amb alumnes de cicles formatius de grau mitja de 2on de les especialitats de: comerç. administratiu i macarrònica.

Els alumnes s’han interessat per diferents aspectes de la xerrada tan per la seva tasca a l’empresa com pel treball que desenvolupen a Petits enginyers, entre tots i totes han enumerat els valors que ha de tenir un bon empresari, han valorat la importància que tenen les empreses en la nostra societat i han fet bones reflexions al respecte.
Tots han sortit prou contents de la sessió i els hi ha agradat molt la nova experiència.

 


Altres visites

Col·laboradors

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Cambra de Terrassa Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial