El jove emprenedor Adrián Garcés ha visitat avui els i les alumnes de l’institut Joan Guinjoan de Riudoms per traslladar-los la seva experiència en l’àmbit de la ciència i tecnologia aplicades a l’aula. En aquest sentit, l’Adrián explica que van fer d’un problema real, com és la manca de recursos educatius, la seva ocupació principal.

Així va ser com amb esforç i perseverança van cobrir una necessitat que els ha dut a dia d’avui a posicionar-se com una de les empreses líders en el sector dins la província. L’alumnat ha participat activament durant la sessió fent aportacions i preguntes a les quals el ponent ha sabut donar resposta d’una forma amena i molt propera. La tutora del grup ha demanat al ponent que donés alguns consells a aquells/es joves de CFGM de comerç que tenen la vida laboral a tocar. Per l’Adrián la clau és recolzar-se d’un bon equip, estar ben informat en tot moment i saber posar en valor aquelles habilitats que et fan diferent dins el món laboral.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial