Avui a l’INS Joan Guinjoan els alumnes de 1er i 2on de Batxillerat i de Cicles han rebut el feedback de l’empresari Adrià Masip, que des del 2016 és el co-fundador de l’empresa Burgeon, dedicada a millorar la gestió mediambiental d’algunes empreses i Ajuntaments. L’Adrià ens ha explicat que són una empresa petita en la qual 2 persones fan tot el treball, tant administratiu, de comptabilitat com de projectes, per això des de fa temps estan fent teletreball i així poden reduir despeses i temps.

També ens ha explicat, que tot i especialitzar-se en la branca de la investigació, un dia se’n va adonar que aquell no era el camí que volia prendre, i va decidir muntar el seu propi negoci amb una idea innovadora que podia oferir uns serveis mediambientals inexistents fins aleshores, i ha animat als assistents a no quedar-se estancats en un àmbit que no els agrada, tot i haver-hi posat molts esforços, i que s’arrisquin a buscar i a canviar.

Finalment, l’Adrià ha fet vàries preguntes als alumnes perquè responguessin a mà alçada i així fer-los participar tot i la dificultat de l’entorn virtual. Mitjançant les preguntes i respostes ha volgut compartir amb ells que totes les feines que han fet i que faran els donaran coneixements i aprenentatges que els serviran per quan trobin allò que els agrada; i també ha volgut reforça la importància de tenir idiomes per fer-se un lloc en el món empresarial.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial