L’Adrià Masip, biòleg i bioquímic especialista en restauració ecològica, amb un màster en Modelització Matemàtica, Computació i Estadística i actualment doctorat ha fet una xerrada davant 18 alumnes de 4rt d’ESO per a explicar el món de l’emprenedoria i la petita empresa, i presentar “Burgeon EnvironMental Solutions”, l’empresa de la que és co-fundador a les terres de ponent.

Durant la xerrada ha destacat la importància de les petites empreses, de trobar allò que realment t’ompli i t’agradi fer així com també el fet d’arriscar-se i perdre la por a l’hora d’emprendre un nou negoci. A més, ha posat èmfasi en saber trobar un espai on sentir-se còmode a l’hora d’emprendre i tenir sempre uns objectius clars, i no deixar-se encegar únicament pels temes econòmics. “En l’emprenedoria és molt important donar un bon servei, i saber fins a on vols i pots arribar, quins objectius tens, no tot és qüestió de sou i diners”.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial