L’Adrià Masip, biòleg i bioquímic especialista en restauració ecològica, amb un màster en Modelització Matemàtica, Computació i Estadística i actualment doctorat ha fet una xerrada davant 18 alumnes de 4rt d’ESO per a explicar el món de l’emprenedoria i la petita empresa, i presentar “Burgeon EnvironMental Solutions”, l’empresa de la que és co-fundador a les terres de ponent.

Durant la xerrada ha destacat la importància de les petites empreses, de trobar allò que realment t’ompli i t’agradi fer així com també el fet d’arriscar-se i perdre la por a l’hora d’emprendre un nou negoci. A més, ha posat èmfasi en saber trobar un espai on sentir-se còmode a l’hora d’emprendre i tenir sempre uns objectius clars, i no deixar-se encegar únicament pels temes econòmics. “En l’emprenedoria és molt important donar un bon servei, i saber fins a on vols i pots arribar, quins objectius tens, no tot és qüestió de sou i diners”.

Col·laboradors

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Cambra de Terrassa Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial