La Remei Capitán, directora de l’empresa Coach Banking, ha participat al programa Escola i Empresa a l’INS Joan Solà de Torrefarrera, a la província de Lleida. L’empresa que la Remei dirigeix es dedica a la formació en coneixements del funcionament bancari i té per objectiu realçar els mètodes cívics dins la Banca.

La ponent ha compartit una xerrada molt apassionada amb l’alumnat del centre, en total unes 25 noies i nois de segon de batxillerat.

Amb una dinàmica activadora i participativa, la Remei ha aportat el seu granet de sorra per desmitificar les diferències d’habilitats que es requereixen entre petits i grans empresaris. L’honestedat ha estat molt comentada i subratllada per la ponent, com una habilitat d’especial importància en el sector, degut sobretot a l’essència de l’activitat empresarial que desenvolupa la Remei Capitán: oferir coneixements i informació rellevant i estratègica sobre la Banca.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial