La Remei Capitán, directora de l’empresa Coach Banking, ha participat al programa Escola i Empresa a l’INS Joan Solà de Torrefarrera, a la província de Lleida. L’empresa que la Remei dirigeix es dedica a la formació en coneixements del funcionament bancari i té per objectiu realçar els mètodes cívics dins la Banca.

La ponent ha compartit una xerrada molt apassionada amb l’alumnat del centre, en total unes 25 noies i nois de segon de batxillerat.

Amb una dinàmica activadora i participativa, la Remei ha aportat el seu granet de sorra per desmitificar les diferències d’habilitats que es requereixen entre petits i grans empresaris. L’honestedat ha estat molt comentada i subratllada per la ponent, com una habilitat d’especial importància en el sector, degut sobretot a l’essència de l’activitat empresarial que desenvolupa la Remei Capitán: oferir coneixements i informació rellevant i estratègica sobre la Banca.

Col·laboradors

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Cambra de Terrassa Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial