Tomàs Naranjo és director de l’empresa Kelonik, lloc on es va establir després d’haver passat tota la seva carrera en empreses relacionades amb el món del cinema. Kelonik és una empresa tecnològica dedicada al subministre i instal.lació de material cinematogràfic, i la seva plantilla la conformen 110 persones en tot el món.

Naranjo ha realitzat dues sessions amb alumnes de cicles formatius del centre INS La Guineuta, i entre d’alters coses els ha recomenat ser versàtils i tenir capacitat d’adaptació, ja que els canvis cada vegada són més ràpids i afecten a les empreses i a les persones per igual. Per il.lustrar això ha posat el whatsapp com a exemple, que tot just fa uns anys no existia i que actualment és una eina importantíssima de comunicació tant per persones com per empreses.

En un altre moment del debat Naranjo també ha enfatitzat la naturalesa atzarosa de les carreres professionals, ja que rarament es desenvolupen com un s’ha plantejat a l’inici, i s’ha d’estar preparat per assumir qualsevol repte que s’ens presenti.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial