El programa Escola i Empresa ha arribat un any més al Lluís de Peguera. Aquesta vegada ha estat Xavier Fitó, director de Semillas Fitó, l’encarregat de dur a terme les dues sessions per als alumnes de 4t d’ESO del centre. Semillas Fitó és una empresa de més de 130 anys d’antiguetat que es dedica a la venta de llavors pel cultiu de flors i hortalisses. Actualmente té presència en més de 70 països i una força de més de 400 treballadors.

Han estat dues xerrades molt dinàmiques, amb preguntes i participació constant de l’alumnat que ha escoltat les experiències compartides per Fitó, que entre d’altres coses, els ha comentat que una de les coses més importants a la seva feina és motivar als seus treballadors i fer-los sentir partíceps del projecte.

També ha parlat de les diferències que hi ha entre el mercat laboral de fa uns anys i el d’ara, i que actualment una de les coses indispensables és saber anglès i idiomes en general, però també ser flexible, ja que les coses canvien en períodes de temps cada vegada més curts.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial