FemCAT

El programa Escola i Empresa ha comptat de nou amb la presència del senyor Joan Font, el carismàtic director del grup Bonpreu, que ha dirigit una sessió del programa pels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Ginebró de Llinars del Vallès. El Grup Bonpreu és un dels grups alimentaris més importants de Catalunya, amb una facturació de prop de 900 milions d’euros anuals i més de 4000 treballadors.

Joan Font ha parlat de la seva experiència al capdavant de Bonpreu, des dels inicis, quan era una parada de mercat, fins a l’actualitat, on s’han convertit en un dels actors més importants dins el mercat. Així mateix, ha parlat de tots els reptes que sorgeixen pel camí, no només pel que respecta Bonpreu sinó a qualsevol empresari. El que ha volgut destacar però, és que el moment més delicat d’una empresa és al començament, ja que qualsevol error la pot fer desparèixer.

 

 

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial