El centre INS Manuel Vázquez Montalbán ha acollit una xerrada d’Escola i Empresa, conduida en aquest cas per Alejandro Martínez, soci de l’empresa consultora Grant Thornton. Actualment Grant Thornton és un conglomerat d’empreses consultores que tenen presència per tot el món i donen feina a més de 40.000 persones.

Martínez ha explicat la història de com uns treballadors d’una altra empresa de consultoria, l’any 84 van decidir crear-ne un a de nova, arriscant les seves còmodes posicions per intentar fer les coses millor del que creien que les estaven fent dins l’anterior empresa. Aquesta empresa va créixer fins a integrar-se a Grant Thornton.

Durant la xerrada, s’han treballat amb els alumnes les habilitats que ajudarien a ser un bon empresari i les activitats diàries que poden fer aquests en el seu dia a dia.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial