Aquest dimecres 6 de maig, el programa Escola i Empresa ha portat l’empresari Marian Puig, director general dels laboratoris ISDIN i membre de l’associació d’empresaris Barcelona Global, a l’INS Pare Manyanet per dur a terme dues sessions amb els alumnes de 4t d’ESO del centre. ISDIN és l’empresa líder en productes per al cura de la pell a l’estat espanyol, desde protectors solars a medicaments per tractar la pell de les malalties que pugui patir.

Marian ha parlat llargament amb els alumnes sobre diversos temes que han encès interessants debats, com pot ser la honestedat empresarial, necessària perquè una empresa perduri en el temps, la dificultat de pendre decisions en posicions de responsabilitat, o la flexibilitat que s’ha de tenir com a empresa per afrontar els canvis als que t’exigeix una societat canviant i un consumidor exigent.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial