El Carlos Galcerán en el  marc del Programa Escola i Empresa de FemCat, ha fet una sessió del programa Escola i Empresa a l’INS Pedralbes. El Carlos Galcerán va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions i el Programa d’Alta Direcció d’Empreses d´IESE. És administrador de Cogesa, una corredoria d’assegurances amb seu social a Barcelona, que està present a més de 96 països. Ha treballat a tots els departaments de Cogesa, incloent estades al Regne Unit i als Estats Units.

El ponent ha compartit amb els alumnes assistents la seva experiència professional i les seves vivències, a les quals l’alumnat ha mostrat gran interés. Ha aprofitat per remarcar dos aspectes que per a ell són fonalmentals: treballar sempre amb il·lusió i tenir coneixements d’anglès. El centre agraeix molt el temps i la dedicació del ponent en aquesta xerrada.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial