Joaquim Coello, Conseller Delegat d’Applus, empresa líder mundial en inspecció, assajos i certificació per tot tipus de sectors, i membre de Barcelona Global entre moltes d’altres associacions, ha realitzat una xerrada del programa Escola i Empresa. Els alumnes que hi han assistit són de 1r de batxillerat de l’Institut Manuel Vázquez Montalbán, a Sant Adrià del Besós.

Coello ha explicat que, de tota la seva experiència professional, el que és més delicat de gestionar és la gestió dels equips, els recursos humans d’una empresa. Si l’empresari aconsegueix que totes les forces que participen en una empresa segueixin una direcció, el camí cap a l’èxit està assegurat. Una altra de les coses que s’han de tenir en compte, segons Coello, és que el convenciment que s’aconseguirà l’objectiu, encara que les dificultats siguin moltes, ja és el començament de l’èxit. Si aquest convenciment no es té, és molt probable que justament això sigui l’inici dels problemes.


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial