Avui s’ha dut a terme una sessió doble del programa Escola i Empresa. L’empresari Lluís Masvidal s’ha acostat al centre INS Premià per parlar amb les alumnes de 4t d’ESO del centre de la seva experiència. Han estat dues xerrades intenses on Masvidal ha parlat de la seva experiència fundant Plantinova així com de l’emprenedoria en general.

Plantinova és una empresa que té com a activitat principal la creació de plantes destindades al mercat. Tal com ho descriu Masvidal, Plantinova fa una feina semblant a les editorials amb els llibres, ells “editen” les plantes que creuen tindran una bona rebuda per part del client final. Els cicles de sortida d’una planta nova són llargs, poden passar entre 3 i 5 anys per veure-la a les botigues finals. Reduir aquest temps de comercialització és un dels reptes de Plantinova.

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial