El programa Escola i Empresa ha viatjat en aquesta ocasió a Palau Solità i Plegamans, de la mà d’Andreu Gómez, fundador d’AT Infoserveis, els alumnes de Cicles Formatius de l’Institut han pogut descobrir en primera persona les interioritats del món de l’empresa. Infoserveis és una empresa de consultoria informàtica amb 12 anys de vida i uns 15 treballadors.

Després de treballar uns anys per comte aliena Josep Andreu i un altre soci van decidir embarcar-se en el projecte de crear la seva pròpia empresa. La seva idea era donar un millor servei infomàtic a altres empreses, a les quals ajuden creant softwares ad-hoc segons les seves necessitats. De les moltes experiències que Andreu ha compartit amb l’aula ha destacat el fet de tenir un bon equip i sobretot donar un bon servei als clients. D’aquesta manera, el 95 % dels clients que té la seva empresa són pel boca-orella, cosa que els facilita molt la seva fidelització i, per tant, la pervivència de l’empresa en el temps.


Altres visites

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de TerrassaCoatresa Inaccés Irestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial