Avui, dos grups de 4art d’ESO de l’IES Sta. Eugènia han rebut al ponent Jordi Senespleda, director de l’empresa TesaTape a Espanya, Portugal i Itàlia, que ofereix solucions adhesives per al món de la indústria.

El ponent ha destacat que a vegades no acabes treballant d’allò que has estudiat, i per tant ha animat als alumnes a obrir la ment a totes les possibilitats que ofereix el mercat. També ha parlat de que cada empresa té quatre pilars humans fonamentals: Els proveïdors, la societat, els clients i els empleats, i tenir molt en compte a tots ells fa que l’empresa funcioni.

Senespleda també ha destacat la importància dels idiomes, perquè ara mateix cal parlar almenys l’anglès perfectament, i també cal anar-se formant al llarg de la vida i especialitzar-te per poder destacar i tenir més possibilitats de crear un negoci o que algú et contracti.

La ponència ha acabat amb la reflexió sobre que tothom és bo en alguna cosa, i cadascú ha de trobar en què i potenciar-ho.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial