INS Serrallarga ha rebut la visita d’en Jordi Tarragona amb programa el Programa d’Escola i Empresa. En Jordi Tarragona, és advocat amb més de 35 anys d’experiència com a empresari. Al 1987 es va fer càrrec del grup d’empreses familiar Expomobi, que en aquells moments tenia 100 empleats fins als 500 al 2006.

Consultor especialitzat en el recolzament a la propietat de pimes i la implementació de solucions de continuïtat a les empreses familiars, Tarragona també és president de Comertia Expansió i Gestió d’Actius, i conseller delegat de La Muralla de Balaguer, així com columnista habitual dels diaris Expansión, La Vanguardia i el digital Via Empresa.

La xerrada ha captivat els 30 alumnes del CFGM de Gestió administrativa d’àmbit jurídic i Gestió administrativa comerç i màrqueting. En Jordi ha parlat de com la crisi econòmica del 2008 va fer tancar l’empresa familiar (Expomobi, amb més de 80 anys d’història) i ha aprofitat per explicar als alumnes el cicle vital de les empreses: “Només el 4% tenen més de 100 anys. Neixen, creixen, maduren, es reiventen o moren”, però ha deixat clar que el més important de qualsevol empresa son les persones que hi participen en ella.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial