Avui en Juli Pau ha fet una ponència als alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l’INS Vilablareix, on ha explicat la necessitat de l’empresa a la societat, basant-se amb la seva àmplia experiència amb empreses de molts sectors, ja que el seu negoci se centra en donar suport a empresaris que tenen algun problema o que necessiten ajuda en algun àmbit.

La sessió ha girat entorn a animar als alumnes a que estudiïn i treballin d’allò que els motiva i els il·lusioni, ja que així serà molt més fàcil dur-ho a terme, però que també han de tenir en compte que la majoria d’empresaris no estan treballant d’allò que van estudiar, per tant ens hem de seguir formant al llarg de la nostra vida. Un punt clau que ha destacat el  ponent és la necessitat de l’empresari d’envoltar-se d’un bon equip humà, perquè on no arribes tu arriben ells/es i complementen tot el que et falta a tu.

Els alumnes han estat atents i interessats en tot moment en les paraules d’en Juli, el qual ha destacat, per finalitzar, que l’objectiu d’una empresa ha de ser millorar la societat, augmentant els indicadors de benestar i la qualitat de vida del seu entorn.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial