L’empresari Carlos Galcerán amb una extensa trajectòria dins el món de les assegurances, visita virtualment avui l’alumnat de l’Institut la Candelera de l’Ametlla de Mar.

La seva empresa s’ha implementat a nivell internacional a diferents països, i aquest desenvolupament a nivell internacional es deu sobretot a l’esforç de més de 25 anys teixint una xarxa de contactes arreu del món.

Galcerán trasllada a l’alumnat la importància de mantenir la il·lusió per allò al que un es vol dedicar professionalment, i sobretot donar la importància que es mereix al coneixement de llengües com ara l’anglès, una competència bàsica per obrir-se portes en un món global com el nostre. Recomanació que la docent ratifica afirmat que el grup actualment es troba estudiant habilitats comunicatives i comercials en anglès.

En un diàleg virtual molt enriquidor, l’alumnat aporta les seves reflexions, i preguntes com ara quin és el secret de l’èxit de Cogesa o com ha afectat la crisi per Covid al seu sector.

A tot això, Galcerán dona resposta a aquestes i altres preguntes i dona molts exemples en relació al valor que la seva empresa aporta a la societat.  Pel que fa a les habilitats de l’empresari, destaca l’aspecte de la innovació oferint el producte adequat, en el moment i al client adequats. A banda, l’alumnat a través del xat aporta altres fortaleses com són tenir iniciativa; saber prendre decisions i assumir-ne les conseqüències; ser creatiu i treballar la confiança vers els altres i en un mateix.

Per a aquest empresari doncs, la clau es troba en saber reconèixer el que a un li agrada, fer-ho amb passió i il·lusió i intentar ser el/la millor dins el seu sector, un consell que fa extensible a tots els àmbit de la vida.

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial