Avui vàries classes de Batxillerat i Cicles formatius de l’INS Cendrassos han estat connectats a una videoconferència amb el ponent Guifré Homedes, Director General d’Amat Immobiliaris, una empresa fundada fa 72 anys pel seu avi i que actualment té quatre seus ubicades a Barcelona i rodalies.

En Guifré ha explicat diverses experiències i casos reals, tant de la seva empresa com d’empreses conegudes, per arribar a la conclusió que de l’observació i els projectes fallits se’n pot treure un aprenentatge molt valuós per reinventar-se i innovar.

També ha destacat tres punts molt importants que ha de tenir en compte una empresari/a: tenir el millor equip de treballadors, tenir contacte amb els clients i està connectat amb l’entorn.

I finalment, ha fet participar als/a les alumnes per descriure les habilitats que ha de tenir un empresari/a, i han sortit paraules tant interessants com empatia, resiliència, treball en equip i   honestedat, totes molt útils i molts necessàries per tenir un bon projecte i saber engrescar l’entorn i les persones.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial