Aquest setmana  Escola i Empresa, de la mà de Roman Trias, s’ha acostat a l’Institut Esteve Terrades de Cornellà de Llobregat per dur a terme dues sessions. Trias és Director Comercial a Catalunya de Carburos Metálicos, empresa dedicada a la venta de matèria primera i refinat de gasos, integrada al seu temps al grup més gran anomenat Air Products.

Roman Trias ha explicat curiositats de la seva empresa, que tot i ser una empresa industrial està present en el dia a dia de les persones en tot tipus de productes quotidians. Així mateix, Trias ha explicat l’evolució de la seva empresa dins els criteris de sostenibilitat que actualment s’han de tenir en compte i en els que la seva empresa ha agafat la vanguarda, desenvolupant encara més el negoci.

Finalment, Trias ha despertat el debat entre els alumnes parlant sobre les habilitats que ha de tenir un empresari per dur a terme els seus objectius.

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial