Els alumnes de 4art d’ESO de l’Institut Isaac Albéniz de Badalona han rebut la visita virtual del Ricard Aubert, conseller de l’empresa Simon, fundada l’any 1916 fabricant portalàmpades, i a dia d’avui ofereixen un ampli ventall de materials i serveis relacionats amb la instal·lació elèctrica.

Durant tota la sessió, en Ricard ha interactuat amb els alumnes fent-los-hi preguntes sobre el que creien que feia ell en el seu dia a dia, seguit de les habilitats que creuen que ha de tenir un empresari, i ell els ha comentat que el més important de la seva feina és tenir un bon equip i envoltar-se de bons professionals. També els ha comentat que el que més li agrada de la seva feina és la interacció amb la gent, conèixer noves cultures i viatjar, i el fa sentir molt bé poder donar feina a altres persones.

Per finalitzar, en Ricard ha parlat de que les empreses estan vives, han d’anar canviant i evolucionant, i per això han d’anar buscant noves idees i diferenciar-se de la competència; i els ha animat a ser emprenedors i treballar per ells mateixos, sempre començant a petita escala.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial