Avui la ponent Maria Trias també ha visitat un altre grup de 4art d’ESO de l’Institut de la Bisbal, en aquest cas ha fet una pinzellada sobre la seva empresa i la seva evolució, i sobre la seva formació per arribar on és ara.

Durant la ponència ha destacat alguns temes com, fomentar el treball en equip i la bona relació amb els/les treballadors/es, els idiomes per poder moure’t pel món i contactar amb clients internacionals, l’aportació a la societat com a empresa i la innovació constant. Els alumnes s’han mostrat atents i proactius en tot moment, i han aportat idees i reflexions interessants.

Com a conclusió la Maria els ha aconsellat que posin molta  il·lusió en els estudis i en tot allò que fan, que aprenguin a parlar en públic i que reflexionin sobre la importància de la dona en la societat i en el món empresarial.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial