El passat  21 de febrer Elena Massot, consellera delegada de Vertix Grup Immobiliari, empresa dedicada a la promoció i serveis immobiliaris. Elena Massot és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per l’Institut Químic de Sarrià (Universitat Ramon Llull) i llicenciada en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya. Vertix Grup Immobiliari té més de 45 anys d’experiència en el mercat immobiliari. Es caracteritza per la seva eficàcia en el desenvolupament de projectes residencials, terciaris i industrials de primera qualitat en diversos emplaçaments territorials, amb seus a Barcelona , Madrid, València i Palma.

Massot ha parlat de les característiques que ha de tenir un emprenedor i de quina és la seva tasca diària. Els alumnes de 1r de batxillerat de la matèria d’economia de l’empresa i els de 1r i de 2n de CFGM d’administratiu, han tingut una participació molt activa en la formulació de preguntes i han pogut constatar com és de difícil i d’arriscat l’assumpció de responsabilitats en l’àmbit de l’empresa.

 

 

 


Altres visites

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial