Vuit alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior de Comerç i Màrqueting de l’Institut Lluïsa Cura, a Barcelona, han rebut en Juanjo Martínez en una sessió virtual d’Escola i Empresa per apropar el món de l’emprenedoria a les joves. En Juanjo, amb una llarga trajectòria en l’àmbit de la Direcció del sector immobiliari i de Centres de Negocis, és el CEO i fundador de Networkia Business Center.

La sessió ha estat marcada per una alta participació de les joves, interessades a conèixer més sobre la vida dels empresaris i les habilitats necessàries per ser-ho. De fet, un dels temes més tractats a la sessió ha estat l’honestedat com a habilitat fonamental en el món de l’emprenedoria. L’alumnat s’ha mostrat sorprès i interessat a conèixer més al respecte a través de preguntes que en Juanjo ha respost en l’animat col·loqui.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial