Avui, alumnes de l’Institut L’Olivera de la Granadella han rebut l’Adrià Masip per a escoltar la seva ponència, emmarcada dins del projecte Escola i Empresa, de Femcat. L’Adrià, biòleg i bioquímic especialista en restauració ecològica, amb un màster en Modelització Matemàtica, Computació i Estadística i actualment doctorat, ha fet una xerrada dinàmica i participativa on ha explicat el món de la petita empresa i l’emprenedoria a través de la seva experiència.

Durant la sessió ha presentat el seu projecte “Burgeon EnvironMental Solutions”, empresa de la qual és co-fundador a les terres de ponent. A través de l’exemple de la seva empresa, ha exposat la importància de les petites i mitjanes empreses, el dia a dia d’un empresari així com també quines habilitats són importants a l’hora de voler iniciar un projecte i ser empresari/a.

 

Empreses i Entitats Col·laboradores

Infraplan

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa FXSTREET InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Diputació Lleida Ajuntament Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial