Avui, alumnes de l’Institut L’Olivera de la Granadella han rebut l’Adrià Masip per a escoltar la seva ponència, emmarcada dins del projecte Escola i Empresa, de Femcat. L’Adrià, biòleg i bioquímic especialista en restauració ecològica, amb un màster en Modelització Matemàtica, Computació i Estadística i actualment doctorat, ha fet una xerrada dinàmica i participativa on ha explicat el món de la petita empresa i l’emprenedoria a través de la seva experiència.

Durant la sessió ha presentat el seu projecte “Burgeon EnvironMental Solutions”, empresa de la qual és co-fundador a les terres de ponent. A través de l’exemple de la seva empresa, ha exposat la importància de les petites i mitjanes empreses, el dia a dia d’un empresari així com també quines habilitats són importants a l’hora de voler iniciar un projecte i ser empresari/a.

 

Col·laboradors

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Cambra de Terrassa Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial