Aquesta vegada el propi centre, l’Institut Pedralbes, ha volgut escriure la crònica de la sessió del passat 11 de març amb en Xavier Simó. També la podeu consultar en el seu apartat de notícies de la pàgina web del centre a través d’aquest lligam.

“El passat 11 de març de 2020 ens va visitar el Xavier Simó dintre del Programa Escola i Empresa de FemCat, Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona, emmarcat dintre dels mòduls de Formació i Orientació Laboral i d’Empresa i Iniciativa Emprenedora.

De la seva trajectòria professional destaquem que va ser professor de matemàtiques, estadística i eines TIC per a la gestió empresarial a l’IQS i va treballar al centre d’estudis CEAC, on va desenvolupar formats de formació en informàtica. L’any 2003 s’incorpora a Cisco Systems gestionant el programa educatiu Cisco Networking Academy a Espanya.

Tres anys després funda INLEA, el seu propi projecte, una empresa que va començar gestionant programes educatius internacionals. L’any 2007 crea la Fundació INLEA per fomentar a Espanya la creació d’empreses de base tecnològica (start-ups), orientada a formar i acompanyar emprenedors. Avui dia INLEA és una consultora especialitzada en la internacionalització d’empreses de software, aportant estratègia comercial i implantació en els nous mercats. Té seu en 8 països i projectes en 23.

L´any 2017 és anomenat soci de Proteum, consultora del Silicon Valley dedicada a blockchain, IoT i Intel·ligència artificial.

El Xavier Simó es va mostrar molt proper amb l’alumnat i va establir una dinàmica que va engrescar a tothom. Des de l’Institut Pedralbes li agraïm el seu temps i dedicació” (Institut Pedralbes).

 

Moltes gràcies!

 

Font fotografia: Realitzada per l’Institut Pedralbes.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial