Els alumnes de CFGS d’Informàtica i comunicació de l’INS Pedralbes han rebut avui, de manera virtual, al ponent Ernest Pérez-Mas de l’empresa Parlem, el qual els ha explicat com va començar la seva empresa i perquè es va voler fer empresari.

Els ha remarcat molt que una de les diferències importants de Parlem és que està basada en valors i en donar un bon servei als clients, i això els fa diferents a altres microempreses amb les quals potser no podria competir a altres nivells, tot i que has d’invertir més diners.

També els ha remarcat que quan vols iniciar una empresa has de tenir molt clar que hi ha tres factors clau, com són el talent o les idees, els diners i la execució. I també els ha remarcat que abans d’arribar on és ara i haver crescut tant, ha caigut moltes vegades, ha tingut por i ha fet molts sacrificis, però ha continuat lluitant perquè sempre hi ha alternatives, i per poder trobar-les ha estat primordial escoltar i compartir idees amb molta gent.

Empreses i Entitats Amigues

Encofrats Alsina ASCEF Basi Group Cambra de Sabadell Cambra de Terrassa Coatresa InaccésIrestal

Adherits

AIJEC Barcelona Activa Barcelona Global Creacció Departament d'Educació de la Generalitat Escola emprenedors Forum Carlemany Global Lleida PIMEC Joves Sant Cugat Empresarial